Digitain’in Yaklaşan Önemli Etkinlikler Takvimi 2024

Heyecanın giderek arttığı bu dönemde Digitain, 2024 yılının geri kalanında bir dizi üst düzey iGaming etkinliğine hazırlanıyor! Ürün yelpazemizdeki en son güncellemeleri ve yenilikleri sergileyeceğimiz bu fuarlara katılımımızı duyurmaktan mutluluk duyuyoruz.

Tüm bu etkinlikler, ekibimizle bağlantı kurmanız, Digitain’in iGaming piyasasında başarılı olmanıza nasıl yardımcı olabileceğini keşfetmenizi sağlıyor. Ayrıca büyümenize ve başarınıza yönelik yepyeni fırsatları yakalamanız için mükemmel bir platform sunuyor.

İşinizi büyütmek, sektör liderleriyle network kurmak veya bir adım önde olmak istiyorsanız bu etkinlikleri kaçırmamanızı tavsiye ederiz. Uzman ekibimiz sizinle tanışmak, iş ihtiyaçlarınızı anlamak ve Digitain’in son teknoloji çözümlerinin iGaming operasyonlarınızı nasıl bir üst seviyeye taşıyabileceğini göstermek için sizleri bekliyor olacak. 

İşte bizi yakında zamanda bulabileceğiniz yerler:

Avrupa 

SiGMA East Europe

Tarih: 3-4 Eylül 2024

Yer: Budapeşte, Macaristan

Stand: P166

Doğu Avrupa pazarının potansiyelini birlikte derinlemesine inceleyeceğimiz SiGMA East Europe’ta yolculuğunuza bizimle başlayın. Uzman ekibimizle tanışmak ve Digitain’in gelişmiş teknolojisinin işletmenizi nasıl yeni zirvelere taşıyabileceğini öğrenmek için P166 numaralı standımızı ziyaret edin.

SBC Summit Lisbon

Tarih: 24-26 Eylül 2024

Yer: Lizbon, Portekiz

Stand: C310

SBC Summit Lisbon’da heyecan devam ediyor! Digitain’in yenilikçi ürün ve çözümlerini ilk elden deneyimlemek için C310 numaralı standımıza gelin. iGaming vizyonunuzu gerçeğe dönüştürmek için beraber çalışalım.

SiGMA Europe

Tarih: 12-14 Kasım 2024

Yer: Marsa, Malta

Stand: 1088

İGaming’in Avrupa pazarındaki geleceğini keşfedeceğimiz SiGMA Europe’da bizimle buluşun. Ekibimizle bağlantı kurmak için 1088 numaralı standımızı ziyaret edin. Bu heyecan verici ve gelişen piyasayı birlikte keşfedelim.

BEGE

Tarih: 27-28 Kasım 2024

Yer: Sofya, Bulgaristan

Stand: N-3.17

Avrupa’daki bir başka muhteşem iGaming etkinliği olan BEGE Sofia’da yılı zirvede kapatın. N-3.17 numaralı standımızda, Digitain’in iGaming teknolojisinde neden bir lider olduğunu ve çözümlerimizin iş dünyasındaki hayallerinizi nasıl gerçeğe dönüştürebileceğini keşfedin.

Amerika

SBC Summit Latinoamérica

Tarih: 30-31 Ekim 2024

Yer: Florida, ABD

Stand: E20

SBC Summit Latinoamérica’da canlı ve hızla büyüyen Latin Amerika pazarını keşfedin. Bu dinamik bölgenin benzersiz ihtiyaçlarını nasıl karşılayabileceğimizi görmek ve iGaming işletmeniz için yeni fırsatlar yaratmak üzere E20 numaralı standımızda bize katılın.

Bu etkinlikler boyunca bizimle iletişimde kalın ve gelin iGaming’in geleceğini birlikte şekillendirelim. 

Etkinliklerin Ötesinde

Yaklaşan tüm etkinliklerimizin detaylarını öğrenmek ve hiçbir noktayı kaçırmamak için resmi etkinlikler sayfamızı ziyaret edin. Tüm detaylar (tarih, yer, stand no) için tek adresiniz olan bu sayfada toplantılarınızı önceden ayarlayabilir ve Digitain ile iGaming maceranızı planlayabilirsiniz!

Bizimle network kurmak, öğrenmek ve büyümek için bu fırsatları kaçırmayın. Bu etkinlikleri sadece deneyimlemekle kalmayın, Digitain ile büyüyün!  

Bize Ulaşın

    Share: